Tritium RT50 е компактна, надеждна и здрава DC бързозарядна станция, способна да зарежда всички електромобили на пазара, като максималната мощност е 50kW. Създадена е да работи при всякакви климатични условия и температурни разлики. Тази зарядна станция е изключително елегантна и лека, като малките ѝ размери позволяват бързо и евтино инсталиране практически на всяко едно паркомясто.

По желание на клиента, значителна площ от корпуса на станцията може да бъде брандирана със съответните цветове, лого и графични елементи. Гъвкавостта при избора на цветове и възможности гарантира отлично адаптиране към имиджа на компанията, неповторимо въздействие и търговска разпознаваемост.

Техническа спецификация

RTM75 на Tritium е най-модерната бързозарядна DC станция на пазара. Тя запазва отличителните характеристики на Tritium- елегантност, течно охлаждане, лесен и евтин монтаж. RTM75 може да зарежда два автомобила едновременно, като мощността е 75 kW. Тази зарядна станция предлага изключителен тих режим на работа, превъзходна надеждност и безопасност. Създадена е да посрещне нуждите на революцията в е-мобилността.

RTM75 е оборудвана със стандарта Plug and Charge. Този стандарт дава възможност на зарядната станция и автомобила да комуникират директно, като по този начин идентификацията, зареждането и заплащането на сесията става напълно автоматично. Зареждането наистина може да бъде така просто, като.. Plug and Charge.

Техническа спецификация