Зарядните станции от ЕЛБУЛ – интелигентни, сигурни, елегантни

 

  АС зарядни станции Кеба 

KeContact P30

KeContact P30 вече е третото поколение зарядна станция  от КЕБА Австрия. Всички продукти са в съответствие с най-високите стандарти за безопасност и комуникация. С тези интелигентни зарядни станции не само можете да зареждате, но също така и да печелите от услугата зареждане.

Виж повече

 

 

Зарядни станции за дома

Нашите HomeBoxes са идеални за стенен монтаж  у дома или на работното място. Всички части са поставени в елегантен и изключително здрав корпус, така че да можете да зареждате колата безопасно. Тези домашни кутии зареждат до 10 пъти по-бързо, отколкото домашния щепсел.

Виж повече

Обществени зарядни станции

Нашите обществени станции за зареждане са сред най-добрите за зареждане на електрически и хибридни автомобили в Европа. Благодарение на модулната технология, с бордови софтуер, който може да бъде дистанционно управляван и взаимозаменяеми модули, това устройство е направено да издържи повече от 10 години при всякакви условия.

Виж повече

 

 

DC БЪРЗОЗАРЯДНИ СТАНЦИИ

Бъдещето на транспорта е в електрификацията. За тази цел са необходими станции, които бързо и лесно да предоставят необходимата енергия. ЕЛБУЛ предлага пълен набор от DC бързозарядни станции. Именно тези станции дават така необходимото спокойствие и увереност на водачите на електрически коли и камиони.

Виж повече