KeContact P30Идеалните зарядни станции

Ние знаем колко е важно електрическият ви автомобил да бъде зареден възможно най-бързо. Нашите зарядни станции са успешно тествана с всички налични електрически превозни средства и те зареждат бързо, лесно и надеждно. Независимо дали става въпрос за BMW i3, Нисан Лииф, Рено Зой или Tesla Model S- вашето електрическо превозно средство ще бъде заредено в най-кратък период от време и винаги постига максимален пробег.  Зареждането е изключително прост и надежден процес и е възможен за всички електрически превозни средства. За да направите това, трябва само да изберете подходящата за вас станция. KeContact P30 са идеално оборудвани за да станат част от интелигентния дом на бъдещето. Например, вие можете да регулирате работатa и да интегрирате вашата станция  във вашата фотоволтаична система, устройство за съхранение на енергия или термо помпа. Тези елегантни и красиви зарядни станции също предлагат различни варианти за идентификация и оторизация. Ако живеете в обществена жилищна сграда, то тогава може би има смисъл да оборудвате вашата станция  с ключ или безконтактни карти (RFID), така че само оторизирани лица могат да използват  станцията.

Какви са вашите ползи от зарядните станции на ЕЛБУЛ

       Сигурност

Интегрираното контролиращо устройство (ток, напрежение и енергия) увеличава не само работата на зарядната станция, но и нейната безопасност. Отделената зона за свързване осигурява допълнителна безопасност при пускане в експлоатация и по време на работа..

   Лесни за монтаж и употреба

Станциите ни се монтират сравнително лесно и бързо се пускат в експлоатация от специалист (например електротехник). По време на зареждане, клиентът е подпомаган от мулти-цветен дисплей, който показва оперативното състояние на зарядната станция във всеки един момент.

Модерен дизайн

Със своя модерен, привлекателен дизайн, KeContact P30 са напълно подходящи за външна или вътрешна инсталация- на стенат на къщата, в гаража и тн. Ако не желаете да инсталирате зарядната станция на стена, то предлагаме метална колона от неръждаема стомана. 

Изключително надеждни и удобни

Зарядните станции издържат и на най-суровите метеорологични условия и са подходящи за открито -дори при минус 25 °С. Със  изключителното си качество и надеждност,  станциите предлагани от ЕЛБУЛ гарантират бързото и лесно зареждане на вашия автомобил.