Как водачите на електрически автомобили избират ресторантите и хотелите в които ще отседнат?

 

Наличието на зарядна станция в хотела само ще помогне на Вашия бизнес. Ето няколко причини:

Имидж и разпознаваемост

В съвременния свят клиентите искат да подкрепят компании, които полагат усилия да направят света по-добро място. Показвайки, че вашият хотел е посветен на зелените инициативи ще Ви помогне да изпъкнете пред конкурентите. Зарядната станция ще ‘зареди’ Вашия имидж, което ще увеличи и разнообрази клиентската Ви база.

 Повече клиенти

Зарядната станция в хотела е един важен стимул за собствениците на електрически автомобили да резервират стая, но наличието на зарядна станция ще привлича и много клиенти, които не са гости на хотела. Местата за зареждане в България са много малко и ако предлагате услугата зареждане и за не-гости на хотела, то тези шофьори, които ще спрат да заредят,  ще искат да посетят бара, ресторанта, спа центъра или магазините на хотела, докато чакат. Това ще Ви донесе преки допълнителни приходи и нови потенциални клиенти.

 Повече заможни клиенти

Хората, които купуват електрически автомобили обикновено са хора прагматични, интелигентни и с много добро финансово състояние. С инсталирането на зарядна станция във Вашия хотел, Вие автоматично ще привлечете тези клиенти – и заедно с отличното предлагане на Вашите хотелски услуги, лесно ще превърнете тези високо ценени гости  във Ваши лоялни клиенти.